ОСТАННІ НОВИНИ

На Яворівщині жінка насмерть збила коня. Травмувалось двоє юних пасажирок іномарки

|

На Львівщині водій «Фольксвагена» збив коня. Внаслідок ДТП постраждали двоє пасажирів автомобіля, тварина загинула на місці події. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 15 травня близько 23.00 на автодорозі Львів – Краковець поблизу села Когути, Яворівського району.

Як встановили правоохоронці, водій автомобіля «Фольксваген Пасат», 47-річна мешканка міста Новояворівськ, скоїла наїзд на коня, який перебігав дорогу.

Внаслідок автопригоди пасажирку транспортного засобу, 17-річну мешканку Новояворівська, госпіталізовано в травматологічне відділення з діагнозом: «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, садна обличчя». Інша 19-річна дівчина, яка теж проживає у місті Новояворівськ, отримала «забійно-рвані рани підборіддя». Кінь помер на місці події.

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

Ілюстративне фото: all-auto.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *