ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали трьох молодиків, що вчинили серію крадіжок з автівок

|

На Львівщині правоохоронці затримали трьох зловмисників, котрі вчиняли крадіжки з автомобілів. Встановлено, що хлопці причетні до п’яти крадіжок та одного випадку вимагання. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Зловмисників у Рава Руській затримали працівники Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у Львівській області під час скоєння чергового злочину. Відсканувавши код, хлопці проникли у салон автомобіля «Тойота Лендкрузер» та викрали одинадцять тисяч гривень, а також документи власника позашляховика.

Особи затриманих встановлені – це мешканці міста Червоноград віком 20, 21 та 22 роки. Під час скоєння злочинів вони користувались автомобілем «Фольксваген Венто».

«Ми встановили причетність зловмисників до скоєння чотирьох крадіжок з автомобілів на території Львова та області, до одного випадку у Тернополі, а також до одного вимагання,»- повідомив начальник Управління карного розшуку Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Сергій Богданов.

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) та ч.1 ст.189 (вимагання) КК України. Санкції статей передбачають максимальне покарання – до п’яти років позбавлення волі. Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють причетність зловмисників до скоєння інших злочинів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *