ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських студентів запрошують працювати у телекомунікаційній компанії

|

У вівторок, 16 травня, відбулася зустріч керівників кафедр всіх вищих навчальних закладів Львівщини, очільника управління інвестиційної політики Львівської ОДА Романа Матиса та представників компанії Veon з метою презентувати можливості працевлаштування в компанії студентів та  випускників таких напрямків, як міжнародні відносини, фінанси, логістика. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

Представникам вишів розповіли про переваги роботи у компанії Veon, провели екскурсію та показали робочі місця, де зможуть працювати майбутні спеціалісти. Глобальний сервісний центр Veon у Львові обслуговуватиме операції з фінансів, закупівель і HR-процесів в Україні, Вірменії, Грузії, Казахстані, Киргизстані, Таджикистані, Узбекистані і Алжирі.

Довідково:
Veon – глобальний провайдер телекомунікаційних послуг, що базується у Амстердамі. У 2012 році був шостим за розмірами оператор мобільної мережі у світі (за кількістю клієнтів). 16 грудня 2016 року відбулося відкриття глобального сервісного центру у Львові, який виконує функції централізованого офісу для семи країн – України, Вірменії, Грузії, Казахстану, Киргизстану, Таджикистану та Узбекистану. Сервісний центр забезпечує роботою 900 осіб.

Відкриття Глобального сервісного центру (Global Shared Services (GSS)) у Львові – це один з трьох Центрів, який Veon відкриває в рамках стратегії створення операційної моделі нового покоління, метою якої є трансформація компанії Veon в більш гнучкого гравця цифрового ринку.

Зараз Veon перебуває на шляху трансформацій і  Глобальний сервісний центр є ключовим фактором для цих змін. Розглядаючи різні варіанти та аналізуючи різні ринки праці з-поміж трьох континентів і дванадцятьох ринків Veon обрав саме Львів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *