ОСТАННІ НОВИНИ

Суд виніс вирок пранкеру, що показав голий зад на «Євробаченні-2017»

|

Скандаліста, що показав сідниці під час виступу Джамали під час фіналу «Євробачення-2017», покарали за його дії. Про це пише ТСН, передає Львівський портал.

Щойно завершився суд над пранкером Віталієм Седюком. Суддя Дніпровського суду обрав запобіжний захід пранкеру. Йому присудили здати закордонний паспорт та на 60 діб обмежили пересування. При цьому правопорушник має постійно перебувати під контролем поліції.

Дана ухвала оскарженню не підлягає.

Чоловік пишається свої «подвигом» та згадав свої попередні витівки. Так, у 2013-му Седюк під час Grammy у Лос-Анджелесі також без зайвих перешкод піднявся на сцену та ледь не отримав нагороду замість співачки Адель.

«Раніше я це вже робив у 2014 році у Лос-Анджелесі, коли без квитка і без акредитації зайшов всередину і мені вдалося навіть вийти на сцену. Цей раз мені вдалося це саме зробити. У нас я теж потрапив без запрошення, без акредитації і також зміг вийти на сцену. І якщо у Америці я просто вийшов на сцену, то цього разу я хотів зробити те, що запам’яталося б. Я цим пишаюся», – наголосив пранкер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *