ОСТАННІ НОВИНИ

Поступаючись 2:0, «Карпати» видали феєричний кам-бек у Дніпрі

|

Львівські «Карпати» на виїзді поступалися 2:0 та зуміли здобули вольову перемогу над «Дніпром». Про це повідомляє прес-служба ФК «Карпати», передає кореспондент Львівського порталу.

Обидві команди почали гру в доволі спокійному темпі, не форсуючи подій і без штурму воріт. Все ж, по першому тайму, карпатівці виглядали більш гармонійно та спокійно. Молода дніпровська команда частенько губилася у простих ситуаціях, але скористатися цими помилками «леви» не могли. Кілька разів провалювалася центральна ланка «Дніпра», але своїх оборонців вчасно страхував Лунін. Кіпер господарів вдало реагував як на лінії воріт, так і на виходах. На перерву команди пішли за нічиєї.

А от другий тайм почався із дуже швидкого м’яча «Дніпра». Кочергін вибіг на хорошу передачу від партнера, залишив за спиною Вербного і спокійно підсік круглого над Боровиком – 1:0. Таким рахунок залишався не довго. «Карпати» просунулися вперед, але не встигли перекрити випад господарів, у підсумку, провалилися у захисті, після чого Довбик прибрав фінтом Лобая і дуже сильно пробив у нижній кут – 2:0.

Після цього «Карпати» перехопили ініціативу і один м’яч сквитали. Матвієнко навісив з флангу, Гладкий виграв повітря і акуратно скинув круглого головою на Ксьонза, який опинився сам-один перед воротами. Павло пробив дуже сильно і точно – Лунін нічим зарадити не зміг.

А за кілька хвилин рахунок зрівнявся. Ксьонз та Матвієнко заробили кутовий на фланзі, який виконав Худоб’як. З першої спроби зачепитися за круглого не вдалося, але Грисьо першим його підібрав і через себе повернув у гущу подій. Цього разу повітря виграв Лобай, який перекинув кількох захисників, а Нестерову залишалося лише акуратно зрізати його у кут воріт – 2:2.

Не встигли дніпряни прийти до тями, як рахунок став 2:3 на користь «Карпат». Черговий раз карпатівці виграли повітря у карній зоні – цього разу Нестеров хоч і не сильно, але точно поцілив у дальній кут. Лунін зіграв невпевнено – м’яч відлетів від нього точно до Худоб’яка, який спокійно віддав передачу на Грися. Максиму залишалося спокійно пробити у порожні ворота, адже оборона господарів пасивно за всім спостерігала. Таким чином Грисьо зробив собі чудовий подарунок на день народження. Три голи за вісім хвилин…

Фанам «Карпат» довелося витерпіти дуже нервові хвилини. На останніх секундах навіть кіпер «Дніпра» пішов до чужого штрафного на кутовий. Але три додані хвилини минули – «Карпати» здобули супервольову перемогу, яка дала відповідь на дуже багато запитань. Зокрема й про те, чи є в команди характер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *