ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині автомобіль переїхав двох пішоходів

|

На Дрогобиччині водій «Пежо» скоїв наїзд на двох пішоходів. Внаслідок ДТП 18-річна дівчина та 23-річний хлопець отримали тілесні ушкодження. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 14 травня близько першої ночі на вулиці Івана Франка у селі Нагуєвичі, Дрогобицького району.

Як встановили правоохоронці, водій автомобіля «Пежо 206», 39-річний мешканець одного з сіл Дрогобицького району, скоїв наїзд на двох місцевих мешканців, 23-річного хлопця та 18-річну дівчину, які йшли по проїзній частині дороги.

Внаслідок наїзду дівчину госпіталізовано в травматологічне відділення з діагнозом: «закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій хребта». Хлопця доставлено у лікарню з діагнозом: «садина голови, забій грудної клітки, алкогольне сп’яніння».

Правоохоронці встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *