ОСТАННІ НОВИНИ

Португалія тріумфувала на Євробаченні в Україні

|

Переможцем Євробачення-2017 став представник Португалії – Сальвадор Собрал. Йому не було рівних ані за оцінками журі, ані за вподобаннями глядачів, передає кореспондент Львівського порталу.

Переможниця Євробачення 2016 вручила трофей новому чемпіону

Цікаво, що пісню переможцю написала його рідна сестра Луїза. Після оголошення результатів, Сальвадор виконав пісню на біс зі сестрою.

Віце-чемпіоном Євробачення-2017 став представник Болгарії Крістіан Костов, який мріяв розбити головний трофей конкурсу вдома – у Москві.

Замкнули трійку лідерів представники Молдови.

Четверте місце на Євробаченні посіла представниця Бельгії, за нею розмістилися Шведи, а головний фаворит букмекерів італієць Франческо Габані фінішував лише шостим.

Сьомими на Євробаченні фінішували Румуни, угорці – восьмі, австралієць – дев’ятий, а замкнули 10-ку найкращих пісень – Норвежці.

Український гурт O.Torvald посів 24 місце серед 42 країн учасниць конкурсу.

У великому фіналі співала  й переможниця Євробачення-2004 Руслана, із новою піснею It’s Magical.

Також Європа мала змогу почути гурт «Onuka» у супроводі Національного академічного оркестру народних інструментів (НАОНІ).

Ну і звісно, що не обійшлося без виступу Джамали, завдяки якій Україна приймала Євробачення-2017 у Києві.

Щоправда із героїнею минулорічного конкурсу стався казус, бо на сцену до неї вибіг скандальний український пранкер Віталій Седюк, який оголив свої сідниці на всю Європу. Після безглуздої витівки, хлопця прибрала охорона. Та варто знову віддати належне професіоналізму Джа, голос якої навіть не затремтів від того, що коїлося у неї за спиною.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *