ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові викрили потужну мережу виготовлення сурогатної горілки

|

У Львові поліція викрила мережу підпільних цехів з виробництва алкоголю. Про це львівському порталу повідомили у прес-службі Нацполіції Львівщини.

За даними відомства, працівники Управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції та слідчого управління обласної поліції встановили організаторів, місце знаходження цехів, «перевалочних баз» та не допустили потрапляння у продаж понад 14 тон алкогольної продукції сумнівної якості.

Прибутковий бізнес організували 4-ри мешканці Львова віком від 26-ти до 31-го років. У різних куточках міста вони відкрили підпільні міні-цехи по виробництву фальсифікованої алкогольної продукції. Окремо для зберігання товарів винайняли приміщення, що знаходились як на території міста, так і області.

В рамках кримінального провадження правоохоронці встановили місцезнаходження 4-х міні-цехів та 4-х так званих перевалочних баз. Також з’ясували, що фальсифікована алкогольна продукція невеликими партіями реалізовувалась на території Львівської області та у інші регіони держави. Крім того, організатори використовували для маркування пляшок з горілкою підроблені марки акцизного податку України.

12 травня на підставі ухвали суду оперативники Управління захисту економіки у Львівській області Національної поліції та слідчі обласної поліції  провели 17 обшуків.

Правоохоронці вилучили 14 тонн спирту та спиртовмісної суміші, понад 3 тисячі готового фальсифікату горілки, обладнання. Також вилучено понад 130 тисяч гривень. За попередніми даними вартість вилученого сягає 1,2 мільйони гривень.

Крім того, на місці виробництва затримано 4 організаторів незаконної діяльності та найманих працівників.

Молодикам загрожує від 5-ти до 10-ти років тюрми із конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *