ОСТАННІ НОВИНИ

У Києві зупинили «пікантні розваги» для гостей Євробачення-2017

|

Оперативники Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми поліції Київщини затримали організовану злочинну групу, яка займалась звідництвом та сутенерством у Києві та області, зокрема для іноземців, які приїхали до України на Євробачення-2017.  Про це повідомив керівник поліції Київщини Дмитро Ценов, передає кореспондент Львівського порталу.

Клієнтами 20 повій були переважно іноземці, які приїхали до України на пісенний конкурс «Євробачення». Реклама «полуничних» послуг розповсюджувалась у мережі Інтернет. Охочим надавався весь спектр чоловічих і жіночих послуг сексуального характеру. Розрахунки за насолоду, за вказівкою сутенерів, клієнти здійснювали виключно в іноземній валюті. Одна година коштувала від 100 до 500 доларів або євро. Таким чином місячна виручка від функціонування злочинного бізнесу складала понад 400 тисяч гривень.

Координацію діяльності та загальне керівництво здійснювала подружня пара з Житомира. Контролювали бізнес жорстко – усі без виключення притони були оснащені камерами цілодобового відеоспостереження, які в режимі «онлайн» передавали всю інформацію на комп’ютер організаторів у сусідню область.

Проведено 5 санкціонованих обшуків. З притонів вилучено: наркотичний засіб «амфетамін», грошову виручку, контрацептиви, мобільні телефони диспетчерів та комп’ютерну техніку. На даний час чотирьох фігурантів злочинної групи затримано.

Триває комплекс слідчо-оперативних заходів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *