ОСТАННІ НОВИНИ

Міні-моделі зі всієї України позмагалися у Львові

|

На великій сцені Національного академічного драматичного театру імені Марії Заньковецької зійшлися красені та красуні із різних областей України, аби позмагатися за титул «Міні-міс» та «Міні-містер» у трьох вікових категоріях. Свою красу і талановитість діти демонстрували під час Всеукраїнського благодійного конкурсу дитячої краси і талантів «Міні Міс та Міні Містер Лемберг-2017». Про це львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

До проекту, який започаткували у Львові радіо «Лемберг» та Благодійний фонд «Джулія», вперше долучився дитячий соціальний мегапроект «Мій тато захищає Україну», запросивши до участі в конкурсі дітей учасників АТО і дітей Героїв Небесної Сотні. Акцію підтримали Міністерство оборони України, Львівська обласна державна адміністрація, Львівська міська рада та 58-ий Будинок офіцерів (м. Львів).

«18 дітей, батьки яких захищають Україну, приїхали із Дніпровської, Вінницької та Львівської областей, аби разом з іншими 30-ма учасниками конкурсу здобути перемогу в цьогорічному святі краси і талантів. Впродовж квітня-травня діти відвідували підготовчі заняття від викладача із хореографії Олени Кондери, яка навчила їх впевненості, професійному дефілюванню на великій сцені, а також вміло продемонструвати свій талант перед великою глядацькою аудиторією. Щоразу для дітей-учасників конкурсного відбору були передбачені різноманітні приємні сюрпризи. Майстер-класи, катання на «Чудо-поїзді», розваги в Парку святкування днів народжень «Дитяча планета» – лише частинка із переліку того, що кожного разу отримувала в подарунок дітвора», – розповідають організатори.

Готуючись до фіналу, для діток провели фотосесії.

«Кожна дитина, яка вийшла на велику сцену театру, вразила глядачів своєю вродою, харизмою, шармом, уміннями і талантами. А перемогу в цьому конкурсі здобули всі – адже обирали красунь і красенів у різних номінаціях, які лише підкреслили особливість кожної міні-моделі», – додають організатори.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *