ОСТАННІ НОВИНИ

Курсанти львівської Академії сухопутних військ привітали своїх матерів із святом

|

Сьогодні, 13 квітня, курсанти Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у Львові влаштували для своїх мам святковий концерт, щоби привітати їх напередодні Дня матері. Про це повідомив кореспондент Львівського порталу.

У цей день до навчального закладу завітало близько чотирьохсот матерів курсантів Академії, які прибули сюди з різних куточків України. Вже біля самого входу сини зустрічали своїх заплаканих від щастя мам із розкішними букетами квітів. Після цього для них влаштували святковий концерт, який курсанти готували самостійно.

«Дуже дякую керівництву, що організували все це. День матері – велике свято для всіх нас, і ще один привід зустрітися з нашими рідними, зробити екскурсію Академією, показати, де живемо, навчаємось, відпочиваємо…», – розповів Ігор Романишин, який навчається у навчальному закладі вже другий рік.

Його матір, пані Оксана, сказала, що вкрай зворушена і гордиться своїм сином.

«Прийміть від нашого колективу та особисто від мене щирі вітання з нагоди Дня матері. Нехай ваші сини та доньки тішать вас успіхами та здобуткам…Кожна з вас, дорогі матері, вірить і вболіває за щасливу долю своєї дитини. Було так і в моєму житті. Сьогодні я пригадую, як моя мама завжди вірила в мене, ще з дитинства спонукала мене до навчання і праці. Її присутність у моєму житті була безцінною, вона була берегинею моєї військової долі», – сказав під час святкового концерту керівник львівської Академії сухопутних військ Павло Ткачук.

Відтак Павло Ткачук подякував матерям за те, що ті підтримали рішення своїх синів і доньок отримати військову професію та благословили їх стати захисниками нашої Вітчизни.

Також додамо, що під час урочистостей матерям курсантів вручали грамоти та подяки.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *