ОСТАННІ НОВИНИ

У Садового прокоментували інформацію від Нацполіції про схему розкрадання на мільйон

|

В.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Олександр Одинець прокоментував публікацію на сайті Національної поліції щодо викриття схеми розкрадання бюджетних коштів Львова при ремонті вулиці. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«З’явилося повідомлення на сайті Національної поліції, поширене деякими інформаційними ресурсами, про те, що нібито по ч.4 статті 191 Кримінального кодексу відкрито кримінальне провадження. Не зазначено, який департамент, вулиця, підрядник, які посадові особи і так далі. Зазначена сума – мільйон гривень. Мені тяжко судити з цього повідомлення, про що йдеться.

До нас надійшов запит 10 травня 2017 року від відділу нацполіції Франківського району щодо того, що, згідно з рапортом одного з оперативних працівників Національної поліції, відкрито кримінальне провадження, зареєстроване 4 травня, з ознаками кримінального порушення, передбаченого ч.4 статті 191 – щодо виконання робіт по вулицях Котляревського та Нечуя-Левицького у 2016 році. Поліція просить надати інформацію. Також в цьому запиті написано, що, за оцінками поліції, матеріальна шкода по виконанню робіт становить мільйон гривень. Ці ознаки дозволяють мені припустити, що, можливо, на сайті розміщена інформація про кримінальне провадження, про яке йдеться у цьому запиті.

У запиті є перелік пунктів щодо інформації, яку маємо надати. Поліція просить надати цю інформацію в термін до 16 травня. У нас є час до вівторка, ми готуємо відповідь, надаємо інформацію. Станом на зараз жодних ухвал суду про вилучення документів, затримання по департаменту, саме по цьому об’єкту та по інших об’єктах у нас нема», – заявив Олександр Одинець.

 

Як повідомляв Львівський портал, Нацполіція поширила інформацію про викриту схему розкрадання бюджетних коштів під час ремонту однієї з львівських вулиць.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *