ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові представили нового очільника обласної СБУ

|

У Львові сьогодні, 12 травня,  відбулося офіційне представлення нового начальника Управління Служби безпеки України.

Відповідно до Указу Президента України від 3 травня 2017 року керівником Управління призначено полковника Ткачука Олександра Анатолійовича, нагадує прес-служба обласної СБУ.

Представив особовому складу нового начальника перший заступник Голови Служби безпеки України Павло Демчина. У заході взяли участь, зокрема, голова обласної державної адміністрації, міський голова, керівники правоохоронних та судових органів області. Присутні привітали Олександра Ткачука з призначенням, побажали успіхів і вагомих здобутків на новій посаді та пообіцяли свою всебічну підтримку у виконанні завдань, поставлених перед колективом Управління.

Олександр Ткачук подякував присутнім за теплі слова та підтримку. «Управління працюватиме у тісній взаємодії зі всіма державними та правоохоронними органами. Впевнений, що разом ми здатні результативно відповісти на ті виклики, які стоять перед Львівським регіоном», – запевнив він.

Довідка: Ткачук Олександр Анатолійович народився 06 вересня 1980 року у м. Деражня Хмельницької області. Має вищу юридичну та військову освіту. У Службі безпеки України з липня 1997 року. Тривалий час працював за лініями контррозвідки та міжнародного співробітництва СБ України з іноземними спецслужбами. Пройшов шлях від оперуповноваженого до начальника Апарату Голови СБ України.

Вільно володіє англійською мовою. Одружений. Виховує сина.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *