ОСТАННІ НОВИНИ

У Бродах відкрили кримінал на чоловіка з патронами

|

У центрі Бродів ходить чоловік з набоями до різних типів стрілецької зброї. Працівники Бродівського відділення поліції вилучили у громадянина 48 патронів та відкрили кримінальне провадження. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

До працівників Бродівського відділення поліції 11 травня о 18.20 надійшло повідомлення про те, що по вулиці Просвіти у Бродах перебуває громадянин, котрий можливо має з собою зброю.

На вказане місце виїжджала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу чоловіка – ним виявився 58-річний мешканець одного з сіл району, у нього поліцейські виявили 11 патронів калібру 5,45 мм, 12 патронів калібру 7,62-54 мм та 25 патронів калібру 7,62-24 мм. Набої правоохоронці вилучили та скерували на експертизу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.  Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Проводиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють походження боєприпасів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *