ОСТАННІ НОВИНИ

Скандальний забудовник так і не повернув львів’янам ділянку на Варшавській-Сосновій

|

Забудовник скандальної ділянки на розі вулиць Варшавська-Соснова не звільнив земельну ділянку і не розпочав її відновлення, незважаючи на ухвалу ЛМР. Про це Львівському порталу повідомили у ГО «Зручне місто».

Як відомо, 28 лютого 2017 р. на сесії ЛМР депутати проголосували за обмін земельними ділянками – земельну ділянку на розі вул. Варшавська-Соснова, де було розпочате скандальне будівництво ЖК «Оранж», отримає місто і там буде облаштований сквер. Натомість «Львівоблагропромбуду» буде виділено земельну ділянку на вул. Під Голоском навпроти будинку №19 (ділянка 3), площею 4,5 тис. м2 для будівництва багатоквартирних будинків.

Також до 1 травня 2017 р. забудовник зобов’язаний зарити котлован в межах земельної ділянки на розі вул. Варшавської – вул. Соснової, здійснити благоустрій на вказаній ділянці та повернути місту цю земельну ділянку у стані, не гіршому порівняно з тим, у якому надавалась в оренду.
«На фото,  зробленому 11.05.2017 р. видно, що забудовник не виконав зобов’язання. Все, на що спромігся забудовник з дати прийняття ухвали про повернення цієї ділянки місту в обмін на іншу ділянку – то це вивісити цей банер»,  повідомили активісти.

Як раніше повідомляв Львівський портал, міськрада скасувала містобудівні умови будівництву на Варшавській – Сосновій. Проте Апеляційний суд повернув забудовнику ділянку на Варшавській-Сосновій. Після цього на забудовник не впустив інспекцію ДАБК.

У прокуратурі ж заявляють, що передача земельної ділянки під будівництво – незаконна. Відтак у суді добивалася незаконності будівництва на розі вулиць Варшавської – Соснової.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *