ОСТАННІ НОВИНИ

МАУ запускає лоукости по Україні та за кордон

|

Авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України” ввела новий тариф lowcost. На сайті компанії вже доступні квитки на внутрішні і міжнародні перевезення за цим тарифом, починаючи з листопада 2017 року.

У прес-службі МАУ заявили, що lowcost почав працювати з 11 травня. Відповідно до опису тарифу lowcost на сайті МАУ, передбачено нові обмеження – квитки можна буде повернути або обміняти навіть зі штрафом, а оформити їх слід щонайпізніше за 180 днів до вильоту. Безкоштовно пасажир зможе взяти з собою тільки ручну поклажу вагою до 7 кг, інформує “ВВС Україна”.

Зараз на сайті МАУ можна знайти квитки на деякі рейси за новим тарифом, які іноді вдвічі або втричі дешевші за попередній бюджетний тариф “Тільки ручна поклажа”.

Зокрема, квитки в Амстердам і назад на середину листопада за тарифом lowcost коштують близько трьох тисяч гривень. Звичний тариф у кілька разів вищий.

Квитки в Париж і назад зараз доступні за ціною 4,5 тисячі гривень, тоді як звичайний тариф становить близько 15 тисяч.

Квитки в Гельсінкі в обидва боки на листопад доступні за ціною близько 2,5 тисячі гривень.

Рейс на Львів і назад можна знайти за ціною близько 800 гривень, а злітати в обидва боки в Харків чи Одесу в листопаді можна за 1,5 тисячі гривень.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *