ОСТАННІ НОВИНИ

Посеред ночі у Львові напали на начальника ізолятора тимчасового тримання

|

У Львові поліцейські встановлюють особу зловмисника, який вчинив розбійний напад. Потерпілий отримав тілесні ушкодження і доставлений до однієї з лікарень міста.

Сьогодні, у Франківський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що 10 травня близько 23.30  в під’їзді будинку по вулиці Володимира Великого було скоєно розбійний напад на чоловіка.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що на першому поверсі під’їзду багатоповерхівки невідома особа предметом, схожим на молоток, заподіяла тілесні ушкодження 32-річному місцевому мешканцю, працівнику поліції. Зловмисник намагався відібрати у потерпілого сумку, однак йому це не вдалося.

Чоловік доставлений в одну з львівських лікарень з забійними ранами.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Наразі встановлюються обставини події. Правоохоронці просять усіх, хто володіє якоюсь інформацією про цей розбійний напад, зателефонувати на оперативну лінію «102».

Водночас за інформацією Zaxid.net, постраждалим виявився начальник ізолятора тимчасового тримання Пустомитівського райвідділу поліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *