ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська облрада збирається звернутися до Садового із вимогою знести Монумент Слави на Стрийській

|

Сьогодні, 11 травня, під час сесійного засідання у Львівській обласній раді запропонували демонтувати та перенести Монумент Слави, що розташований на вулиці Стрийській, а натомість на цьому місці встановити монумент пошани воїнам АТО, які борються з російським агресором. Про це з сесійної зали повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Депутат облради Василь Масний запропонував колегам звернутися  до Львівської міської ради та міського голови Львова Андрія Садового з вимогою демонтувати Монумент Слави.

Депутати вирішили внести це звернення у порядок денний. За це проголосувало 53 обласні обранці.

“Ми, депутати Львівської обласної ради, вимагаємо прийняти розпорядження про демонтаж (перенесення) символу комуністичного тоталітарного режиму “Монумент Слави Радянській Армії”, що розміщений у горішній частині Парку культури і відпочинку імені Богдана Хмельницького, на перехресті вулиць Стрийської та Героїв Майдану і місті Львові. Вжити необхідних заходів для встановлення Меморіалу пошани захисникам України, які борються з російським агресором…”, – йдеться у проекті запропонованого звернення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *