ОСТАННІ НОВИНИ

Біля готелю у центрі Львова помітили дерева… які напередодні зникли з площі Маланюка

|

У Львові невідомі викорчували дерева на вулиці Маланюка, а потім ці ж саджанці з’явились поблизу готелю. Про це Львівському порталу повідомили у ГО «Зручне місто».

Неймовірна кримінальна історія трапилася у Львові на пл. Маланюка, де за допомогою активістів та за фінансування підприємців нещодавно було висаджено ряд дерев, які мали стати окрасою площі. Небайдужі львів’яни помітили, що тепер ці дерева зникли, і почали бити на сполох.

Як стало відомо, дерева не просто зникли, їх хтось викопав і перемістив в інші місця без всякого погодження ані з містом, ані з тими, хто їх садив, ані з тими, хто їх оплатив. Як вдалося довідатись, викопали дерева за вказівкою керівництва готелю «Шопен», a далі їх посадили поблизу фасаду самого готелю.

«Хочемо зазначити, що молоді дерева, які лише нещодавно висаджені та вкорінились, не можна викопувати, бо це може призвести до їх загибелі. Якщо чесно, у всіх шок… Можливо, якщо готель не висадить рівноцінні за розміром і породою дерева на місці свого вандалізму, доведеться писати заяву в поліцію», – повідомили активісти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *