ОСТАННІ НОВИНИ

Депортований з ЄС палестинець намагався повернутись до Європи через Україну

|

Учора, 9 травня, у пункті пропуску «Шегині» прикордонники затримали порушника державного кордону та попередили ввезення в Україну викраденого автомобіля. Про це інформують у ДПС.

Так, під час перевірки документів у пасажира одного з автомобілів, що слідував через пункт пропуску до Польщі, прикордонники зауважили відсутність підстав для пропуску його через кордон.

Чоловік, який назвався громадянином Палестини,  подав на контроль німецьку посвідку, яка не дає право на перетин кордону, а в подальшому прикордонники з’ясували, що громадянина ще у 2012 році було видворено з території Євросоюзу. Відносно палестинця було складено документи справи про адміністративне правопорушення за спробу незаконного перетину державного кордону України, рішення прийматиме суд.

Також вчора, у цьому ж пункті пропуску прикордонники виявили автівку, що розшукувалась Інтерполом. Під час оформлення автомобіля марки «Ауді», іноземної реєстрації, за кермом якої перебував 26-річний українець, спрацювала база даних правоохоронців. Прикордонники з’ясували, що авто 1999 року випуску, перебуває у розшуку як викрадене, про що негайно повідомили працівників Нацполіції України. Розбір по справі в подальшому провадять представники міністерства внутрішніх справ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *