ОСТАННІ НОВИНИ

Адміністрація «Знесіння» дала «добро» на знищення парку, дозволивши розпалювати багаття, - активістка

|

Адміністрація регіонального ландшафтного парку «Знесіння» офіційно дозволила розведення багать, таким чином давши «добро» на випалення парку. Про це написала активістка Зоряна Іванків на своїй сторінці у Facebook, передає Львівський портал.

«Такий вигляд має Регіональний ландшафтний парк «Знесіння» після вихідних і офіційного дозволу адміністрації випалювати парк – розводити вогнища. Адміністрація парку, якщо не забудовує парк, то вирішила дати дозвіл на його знищення методом розпалу вогнищ. Запросивши на святкування жителів Львова, адміністрація була на відпочинку. Так проявилося керування новопризначеного в.о. директора Мар`яни Задорожної. Ще декілька вихідних з такою адміністрацією і міська рада може розпочати конкурс на забудову БУВШОГО Регіонального ландшафтного парку «Знесіння», – сказала вона.

Відтак резюмувала: «Не про такий вигляд парку думав Митрополит Андрей Шептицький, який викупив цю сакральну територію, щоб оберегти її від знищення та наруги, а заповів нам розташувати Музей під відкритим небом. Громадо Львова, зупинімо вандалів, які хочуть зруйнувати, підпалити сакральні території нашого міста!».

Фото: Facebook-Зоряна Іванків

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *