ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенко анонсував конкурс на проект Меморіалу українських героїв

|

Президент Петро Порошенко анонсував всеукраїнський конкурс проекту Меморіалу українських героїв. Про це він заявив на відкритті фотовиставки “Четверте покоління” в Національному музеї історії України у Другій світовій війні, передає РБК-Україна.

“Нещодавно до мене звернулися десятки громадських організацій ветеранів антитерористичної операції, які представили своє бачення Меморіального комплексу. На переконання авторів звернення, Меморіал слід розмістити в історичному місці … Найближчим часом має бути оголошений всеукраїнський конкурс, який за вашої участі і визначить, якою повинна бути будівля Меморіалу та його наповнення експонатами й артефактами”, – сказав президент.

На його думку, підходящим місцем для розміщення цього Меморіалу буде територія Національного музею історії України у Другій світовій війні в Києві.

“Можете вважати, що відповідне політичне рішення вже ухвалено”, – заявив глава держави. Нагадаємо, 21 лютого 2017 року Верховна Рада схвалила передачу землі під меморіал Небесної сотні у центрі Києва.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *