ОСТАННІ НОВИНИ

Звільнена за «законом Савченко» вбила 61-річного чоловіка

|

У Яворові неодноразово судима жінка вбила 61-річного чоловіка. Встановлено, що зловмисниця два тижнів тому була звільнена за «законом Савченко» з місць позбавлення волі, де відбувала покарання за розбій. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у львівській області.

Сьогодні, 7 травня, близько 9 години у Яворівський відділ поліції надійшла інформація про те, що у райцентрі на подвір’ї одного із приватних будинків виявлено тіло чоловіка без ознак життя.

«Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, виявила там мертвого 61-річного господаря будинку. Під час огляду було  встановлено, що смерть чоловіка настала внаслідок ножового поранення у живіт. Тіло відправлено на судово-медичну експертизу», – повідомив начальник Яворівського відділу поліції підполковник поліції Ігор Муха.

Правоохоронці з’ясували, що до вбивства пенсіонера,яке сталося під час побутового конфлікту, причетна 39-річна жителька Житомирської області, яка перебувала у нього в гостях. Близько двох тижнів тому вона була звільнена за «законом Савченко» з місць позбавлення волі, де відбувала покарання за розбій.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Триває досудове розслідування. Вирішується питання щодо обрання для зловмисниці міри запобіжного заходу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *