ОСТАННІ НОВИНИ

На територію Снопківського парку заїхала техніка. Готують нову забудову?

|

Уже понад тиждень незаконно важкою технікою ведуться земляні роботи в парку Снопківський. Про це повідомила громадська активістка Ганна Гаврилів.

«Версій в кулуарах багато: розширення стадіону з добудовою готелю, багатоквартирного будинку тощо. А документів та дозволів – жодних!!!! Профільні державні органи, преса та громада збираються НА МІСЦІ ЗЛОЧИНУ в 13.00. (вул. Кримська, 57 біля недобудованої підстанції). . Вельмишановне товариство, інформуємо Вас, що забудова Снопківського парку можлива лише у разі групового трупу всієї територіальної громади!», – повідомила вона і додала:

«А на міфічного директора ЛКП “Зелений Львів” Богдана Москвяка чекає щонайменше відсторонення від займаної посади у зв’язку із системним невиконанням службових обов’язків та розкраданням державних коштів, що впродовж останніх мінімум 6 років виділялись на парк».

Нагадаємо, нещодавно львів’яни розпочали боротьбу із ТзОВ «Архібуд», що хоче збудувати житловий комплекс у парку «Знесіння». Наразі суд задовольнив позов військової прокуратури частково, а мешканці продовжують чатувати біля обгородження під забудову.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *