ОСТАННІ НОВИНИ

У День міста львів’ян охоронятимуть понад 700 поліцейських

|

Публічний порядок під час святкування Дня Львова забезпечуватимуть понад сімсот поліцейських. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

У період святкувань правоохоронці і далі працюватимуть у посиленому режимі несення служби. Окрім посилених патрулів, створені додаткові слідчо-оперативні групи для швидкого реагування на злочини та правопорушення, у посиленому режимі працюють також вибухотехнічна та кінологічна служби.

«Основну увагу працівники поліції приділятимуть охороні публічного порядку під час урочистостей та святкових заходів. Це, звичайно, проспект Свободи, площа Ринок, парки та сквери. Також очікується приїзд у Львів туристів – як з інших міст України, так і іноземців, тому на автобусному та залізничному вокзалах, а також в аеропорту теж будуть посилені заходи безпеки», – розповів заступник начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Андрій Таран.

Правоохоронці звертаються до львів’ян та гостей міста з проханням бути толерантними та взаємоввічливими, не створювати конфліктні ситуації та не піддаватись на провокації. У випадку, якщо ви стали очевидцем скоєння правопорушення, або жертвою злочину, негайно звертайтесь до поліцейських – або особисто, або за номером 102. Так само необхідно діяти, якщо ви виявили небезпечний або підозрілий предмет.

Керівництво Головного управління Національної поліції у Львівській області бажає усім приємного та безпечного святкування Дня Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *