ОСТАННІ НОВИНИ

ЦНАПи Львова знову видають паспорти

|

У ЦНАПах Львова відновили роботу з оформлення та видачі паспортів та ID-карток.  Про це сьогодні, 4 травня, під час брифінгу повідомила директор департаменту адміністративних послуг ЛМР Валентина Бартошик, передає кореспондент Львівського порталу.

Як вона розповіла, ЦНАПи Львова поновили обслуговування відвідувачів з п’ятниці, 28 квітня.

«Центр надання адміністративних послуг  у місті Львові відновив свою роботу. З 7 квітня ця послуга була припинена через труднощі з надання послуги зв’язку з єдиним демографічним реєстром. Однак проблему було вирішено та з п’ятниці минулого тижні центр знову розпочав прийом мешканців. Наразі ми здійснюєм перезапис всіх мешканців, які були записані у квітні», – зазначила вона.

Також Валентина Бартошик додала, на сайті Львівської міської ради прцював електронний запис.  Наразі він був тимчасово призупинений. Його роботу обіцяють відновити 1 червня.

«Загалом кількість людей, яка була записана становить близько 460 осіб. Щодо паспортів, які були виготовлені,то їх видавали через територіальні підрозділи Державної міграційної служби. Проте сьогодні технічну проблему вже вирішено та  видача документів відбувається за планом», – зауважила вона.

Нагадаємо,раніше повідомлялося,що 7 квітня, у ЦНАПах Львова тимчасово призупинено оформлення та видачу паспортів та ІD-карток.

Фото: Варіанти

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *