ОСТАННІ НОВИНИ

Зі Львовом досі не підписано угод на вивезення сміття в область, - Садовий

|

Наразі жоден полігон у Львівській області не уклав довгострокової угоди щодо вивезення та захоронення сміття зі Львова. Про це сьогодні, 3 травня, розповів міський голова Львова Андрій Садовий, інформує прес-службі міськради.

«Станом на сьогоднішній день ще в нас нема жодної довготривалої угоди з полігонами, які знаходяться в тих містах, які підписали Меморандум. Ситуація складна, враховуючи останні вихідні дні, більше 30% майданчиків є переповнені. В мене нема великого оптимізму, бо робота складна, знов бачу втручання деяких політичних сил, які створюють проблеми, збурюють людей…Цей Меморандум якраз розрахований на 2 роки, щоб вирішили проблему Львова і навколишніх містечок, які колись мали за основу полігон у Грибовичах.

Жоден полігон з нашим комунальним підприємством довгострокової угоди ще не підписав, на жаль, хоча це було під патронатом обласної адміністрації, обласної ради, приїжджав віце-прем’єр-міністр. Можливо вихідні дні… Ми готові, кошти ми передбачили у місцевому бюджеті – 20 млн грн – на допомогу тим містам, які будуть співпрацювати зі Львовом.

Сьогодні ми вивозимо відходи за межі області, де така можливість поки є, бо можуть знову створювати проблеми. Ситуація складна», – розповів Андрій Садовий.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, які міста області підписали «сміттєвий» меморандум зі Львовом.

Детальніше про ситуацію можна ознайомитися у статті «Дивовижна панацея чи примусовий компроміс. Що насправді стоїть за підписанням «сміттєвого» меморандуму?».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *