ОСТАННІ НОВИНИ

Уже цього місяця в Рудно почнуть прокладати довгождану каналізацію

|

Каналізацію в смт Рудно за 10 мільйонів гривень побудує «ТОВ «Укрінвестбуд». Про це свідчать результати аукціону, опубліковані на сайті публічних закупівель ProZorro, передає кореспондент Львівського порталу.

Замовником аукціону на Будівництво напірно-самотічних каналізаційних колекторів в смт Рудно є ЛКП «Львівводоканал». Будувати каналізацію у Рудно зголосилося 7 підприємств, переможцем стало ТОВ «Укінвестбуд», яке запропонувало ціну на виконання робіт – 10 млн грн. Варто додати, що низка підприємств запропонувала нижчу ціну за ці роботи, втім пропозиції були відхилені з різних причин тендерною комісією.

Згідно укладеного договору, роботи із прокладання каналізації стартують цього місяця, а завершуються у грудні 2017 року.

Раніше фірма «Укрінвестбуд» укладала договір на каналізування району вулиць Ряснянська і Брюховецька у Львові.

За даними видання «Наші.Гроші Львів», кінцевими власниками ТОВ «Укрінвестбуд» через ПП «Західна Інженерна Компанія» та ТОВ «Хосаро» є Оксана Винявська, Ростислав Хома та Тарас Хома. До 2007 року у складі власників «Укрінвестбуду» перебував колишній мер Львова Любомир Буняк.

Директором є Михайло Винявський, який у 2004-2006 рр. за екс-мера Львова Любомира Буняка виконував обов’язки директора ЛМКП «Львівводоканал»

Як відомо, цьогоріч у смт. Рудно побудують дві  нитки напірних колекторів з точкою під’єднання до існуючого самоплинного колектора ЛМКП «Львівводоканал» у промисловій зоні Рясне. Каналізаційні колектори запроектовані з розрахунку стовідсоткового відведення стічних вод в кількості 1500 м3/добу з врахуванням збільшення до 5000 м3/добу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *