ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові та області три дні підряд витимуть сирени

|

З 10 до 13 травня у Львівській області проходитимуть навчання з цивільного захисту, під час яких областю лунатимуть сирени. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

Відповідно до Плану основних заходів цивільного захисту на 2017 рік, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України, у Львівський області, зокрема на території міст обласного значення та районів області, у період з 10 до 13 травня 2017 року буде проводитися командно-штабне навчання з органами управління та силами цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Львівської області.
У ході навчань будуть відпрацьовуватись практичні дії підрозділів цивільного захисту з можливим переміщенням сил і засобів, та проводитись оповіщення населення сигналом цивільного захисту «Увага всім!» – звучанням електросирен.
«У зв’язку з тим, що згадані заходи з питань цивільного захисту проводяться з навчальною метою, практичні дії не відпрацьовуйте, зберігайте спокій», – радять у департаменті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *