ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові провели в останню путь волонтера Богдана Дідича

|

Сьогодні, 3 травня у Львові на Личакові поховали волонтера, громадського діяча Богдана Дідича.

Чин похорону відбувся у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла. Далі похоронна процесія рушила на Личаківське кладовище. Попрощатися з Богданом Дідичем прийшли побратими, друзі та рідні, а також сотні небайдужих людей, повідомляють у прес-службі міськради міста.

Нагадаємо, з початку Революції Гідності Богдан Дідич став її активним учасником, бо не міг займати вичікувальну позицію. З огляду на організаційний досвід, не боявся очолювати львівську сотню «Удару» на Майдані. Богдан Дідич був одним із тих, хто перебував у наметовому містечку майже постійно, координуючи присутність і діяльність сотень людей.

З початком російсько-української війни Богдан Дідич разом з дружиною Уляною почали активно допомагати підрозділам Збройних Сил України, Національної гвардії та іншим. Разом з однодумцям, об’єднаними в ініціативу, а пізніше – в громадську організацію «Допоможи фронту», вони створили чітку і дієздатну структуру допомоги війську.

За свою волонтерську діяльність неодноразово був нагороджений різноманітними відзнаками Міністерства оборони України та багатьох військових частин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *