ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові на пішохідному переході авто збило дитину

|

На пішохідному переході на вулиці Мазепи автомобіль збив дитину. Про це повідомляє спільнота «Варта 1» у Facebook, передає Львівський портал.

«На вул. Мазепи (біля «Хінкальні») на пішохідному переході збили дитину. Дитина жива. Водій хотів втекти, але люди не дали. Поліція на місці. Утворився невеликий «корок», – зазначив координатор «Варти 1» Ігор Зінкевич.

Водночас у прес-службі поліції Львівщини повідомили про те, що сьогодні о 16.12 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на пішохідному переході по вулиці Гетьмана Мазепи у Львові водій автомобіля ВАЗ-21099 скоїв наїзд на дитину.

«На місці події працює слідчо-оперативна група. Встановлено, що під колесами автомобіля, яким керував 27-річний львів’янин, опинилась дівчинка-підліток, котру з тілесними ушкодженнями було госпіталізовано. Правоохоронці уточнюють її особисті дані та діагноз. Водія освідчують на наявність алкогольного чи наркотичного сп’яніння, вирішується питання про відкриття кримінального провадження», – зауважили правоохоронці.

Також у поліції зазначили, що кілька тижнів тому на водія, котрий скоїв наїзд на дівчинку, поліцейські склали адміністративний протокол за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння.

Фото: Варта 1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *