ОСТАННІ НОВИНИ

Під час фесту на Львівщині встановлять унікальний 8-метровий надувний тренажер

|

Під час фестивалю Простір музики і руху «Небу-ХАЙ!» з 26 по 28 травня мешканці Львівщини вперше зможуть випробувати свої сили на унікальній надувній спортивній конструкції. Це поєднання скеледрому та гірки для спуску, на якій можна спробувати себе у ролі скелелаза, плавця та бобслеїста, інформують у прес-службі Львівської мерії.

Ця велетенська гірка стане одним із елементів розваг на третьому фестивалі «Небу-ХАЙ!»,  що збирає друзів  у селі Березина  (Миколаївський район, 50 кілометрів від Львова).

«Небу-ХАЙ!» – це величезний квест «Скарби Скарбека», під час якого усі зможуть спробувати себе у різних видах спорту, не зважаючи на вік чи рівень фізичної підготовки. Тому на фестивалі можна буде: позмагатись на скеледромі, побавитись у водний волейбол у басейні, повеслувати на каяках, стрибнути на велетенську подушку із 10-ти метрової висоти, а ще покопати м’яча на слизькому полі, пограти пейнтбол чи поборотись у багнюці – загалом таких  етапів буде понад 30.

Увечері усіх фестивальників  розважатимуть гурти OtVinta!, Мері, Piano, Joryj Kloc, BeetRooth, Vinni Grett Band, Holly Loud, Rock-H.

«Територія фестивалю вільна від алкоголю. Наша мета – показати, як цікаво і активно можна розважатись без проміле – до того ж у будь-якому віці, – каже Тарас Білошицький, засновник Фестивалю та президент турклубу «Манівці».

«Цей захід має також соціальну мету – привернути увагу до соціальної спортивної школи у с. Березина, яку почали створювати на місці зруйнованої насосної станції два роки тому. Минулого року стартувала секція кануполо та каякінгу, у майбутньому плануємо додати також секції боротьби та скелелазіння»,- зазначають організатори.

Довідка

Турклуб «Манівці» – це громадська організація, створена у 2003 році. Наша основна мета – це популяризація здорового способу життя, активного відпочинку, спорту та туризму. Щороку Клуб проводить близько 20 великих соціальних заходів, учасниками яких стають близько 4500 осіб.

Партнери заходу :Управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР, Департаменту внутрішньої та інформаційної політики ЛОДА, Миколаївська РДА, відділ Промоції міста ЛМР, Дуже радіо, компанії «Авто Стандарт Груп», «Медовий блюз», «Ферозіт», «Вест-саунд», «Меркурій центр», магазини туристичного спорудження «Campus.ua», «Gorgany.com», «Команчеро», «Terra Incognita

Детальна інформація про Фестиваль на сайті nebuhay.org

Контакти: Вікторія Долик, 0931265141, e-mail: [email protected]

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *