ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські військкомати вимагають у мерії приміщення

|

Львівські військкомати потребують ще хоча б два приміщення і запевняють, що міська влада зобов’язана їх їм надати. Про це сьогодні на прес-конференції заявив львівський обласний військовий комісар Олександр Тіщенко, передає кореспондент Львівського порталу.

«Військові комісаріати у місті знаходяться на фондах міста. Коли в кінці 2014 чи 2015 року було роз’єднання військових комісаріатів, була постанова Кабінету Міністрів, де було чітко прописано: органам місцевого самоврядування забезпечити потрібні приміщення для штату військового комісаріату. Нам пропонували якісь недобудови, будки, але нам це не підходить.

На жаль, на сьогодні на базі двох військкоматів, знаходиться чотири. Сихівський і Шевченківський взагалі базуються в чотирьох кабінетах. Ми не одноразово звертались до місцевої влади, щоб вони нам допомогли з приміщенням, в мерії зобов’язані забезпечити нам ці приміщення. На сьогодні нема жодного результату», – розповів Олександр Тіщенко.

Львівський обласний військовий комісар додав, що вони найбільше потребують приміщення на Сихові. Також військові хочуть повернути приміщення на Калічій горі в Галицькому районі.

Нагадаємо, раніше Львівський портал писав, що начальник управління комунальної власності ЛМР Інна Свистун повідомила, що у Львові немає приміщень, які можуть підійти під обласний та місцеві військкомати.

Фото: uapress.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *