ОСТАННІ НОВИНИ

Водій «Шкоди» потрапив у ДТП і напився, поки чекав на евакуатор

|

Учора, 1 травня, на автодорозі Ковель-Жовква водій Skoda Fabia не впорався із керуванням і врізався у дорожній знак. Після цього чоловік викликав евакуатор та випив алкоголь.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова».

Так, учора вдень патрульні на автодорозі Ковель-Жовква виявили ДТП без постраждалих. Автомобіль Skoda Fabia вже стояв на евакуаторі. Інспектори зупинилися, щоби з’ясувати обставини і побачили ушкоджений дорожній знак. Водій пояснив, що не впорався з керуванням.

Патрульні побачили в чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння. Водій пояснив, що вживав алкоголь після аварії, поки чекав евакуатор, а відповідальність за таке більша – штраф 20400 гривень або адміністративний арешт на п’ятнадцять діб, з позбавленням права керування транспортними засобами на три роки. Відповідальність визначить суд.

Від перевірки на стан сп’яніння водій відмовився. Для оформлення адмінматеріалів водій надав посвідчення, яке кваліфікується в базі, як втрачене. Патрульні все ж змогли отримати від водія нове посвідчення. І вилучили обидва. Патрульні оформили на водія два протоколи – за скоєну ДТП та за вживання алкоголю після аварії до перевірки на стан сп’яніння.

“Водій погрожував звільнити патрульних, скаржився на них на лінію 102. Казав, що він впливова людина і йому все можна. На щастя, пильність патрульних не дала можливості згаданому громадянину поїхати з місця події і уникнути відповідальності!”, – наголошують у прес-службі патрульної поліції.

Загалом за добу у Львові та області патрульні оформили 13 протоколів за керування транспортними засобами в стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *