ОСТАННІ НОВИНИ

За добу у Львові впіймали трьох чоловіків з наркотиками

|

За добу патрульні виявили трьох осіб з речовинами схожими на наркотичні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Учора вдень в парку Цитадель патрульні побачили при обстеженні закинутих приміщень, особу, яка виготовляла речовинну схожу на наркотичну. Невідомий мав за вухами шприц та футляр від голки, а в ложці виготовляв якусь суміш з порошкоподібної речовини білого кольору. При поверхневій перевірці у нього виявили рецепти на сильнодіючі медпрепарати, виписані на чужі прізвища. 40-річний громадянин сказав, що прийшов сюди викурити звичайну сигарету і нічого поганого не робив. Згаданий чоловік раніше притягався за зберігання наркотиків, а зараз на умовному терміні відбування покарання за крадіжку з проникненням. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. При понятих вилучили рецепти і речовину невідомого походження.

Того ж дня на вулиці Зеленій під мостом патрульні помітили підозрілу особу. Патрульні спустилися туди і невідомий почав втікати. Інспектори наздогнали його і при поверхневій перевірці виявили таблетки невідомого походження та чуже посвідчення водія. Чоловік не зміг пояснити походження цих предметів. На місце викликали слідчих та експерта, які вилучили при понятих дані речі.

Також, сьогодні уночі на вулиці Шпитальній, після отриманого орієнтування по грабежу, інспектори перевірили двох підозрілих осіб. В одного з них заборонених предметів та документів не було. В іншого, 35-річного громадянина, виявили згорток фольги з порошкоподібною речовиною білого кольору. Чоловік сказав, що це розтерта таблетка Субітексу. На місце викликали слідчих Галицького відділу поліції.

Фото: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *