ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині юний водій влетів у бетонну огорожу

|

В Пустомитівському районі п’яний 18-річний юнак за кермом автомобіля “Ауді” в’їхав у бетонну огорожу. Внаслідок зіткнення травмувався водій та двоє його пасажирів. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 30 квітня в одному із сіл Пустомитівського району. Як встановили працівники Пустомитівського відділення поліції, 18-річний водій автомобіля «Ауді-80», житель райцентру, не впорався із керуванням і в’їхав у бетонну огорожу.

Внаслідок ДТП юнак потрапив у лікарню з переломом носа. Разом із ним до медичного закладу доставили двох пасажирів віком 21 та 18 років, обидва мешканці Пустомитів. У першого з них була рвана рана чола, у другого – перелом променевої кістки гомілки. У водія, і у пасажирів медики діагностували алкогольне сп’яніння.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання, передбачене статтею, –  обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *