ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали хулігана з наркотиками, якій обікрав супермаркет

|

Про те що чоловік, у якого знайшли речовину схожу наркотичну, здійснив крадіжку видала ковбаса. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

Вчора ввечері, 28 квітня, патрульні отримали виклик про конфлікт на вулиці Водогінній,2. Коли приїхали на місце події, то побачили там жінку та чоловіка, які сварилися. Заявниця розповіла, що вона працювала на клумбі і висаджувала квіти, а цей невідомий їй чоловік підійшов почав хуліганити і намагатися вирвати усі насадження.

Патрульні побачили, що чоловік перебуває у неадекватному стані. При ньому були речі, походження яких він не зміг пояснити. У пакеті були пошкоджені 4 банки ікри, 17 шоколадних цукерок, ковбаса, канцелярський ніж, міні-кусачки, міні-плоскогубці, напилок, а також пакет з порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на наркотичну.

Жінка написала заяву на даного чоловіка. На місце викликали слідчих. Згодом, патрульні побачили чек з одного із супермаркетів на вулиці Зеленій, де даний громадянин купив ковбасу. Інспектори поїхали до торговельного закладу і звернулися до адміністрації аби переглянути камери спостереження. Там патрульні побачили, як даний громадянин викрадає банки з ікрою і цукерки. Ємності з ікрою він пошкодив коли плоскогубцями зрізав пломби. Адміністрація супермаркету теж написала на даного чоловіка заяву.

Усі речові докази вилучили слідчі Личаківського відділу поліції. Якщо експерти встановлять, що речовина є наркотичною, громадянину загрожує відповідальність не лише за крадіжку та хуліганські дії. 33-річний громадянин вже неодноразово притягався за крадіжки, зокрема у супермаркетах.

Відео: патрульна поліція Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *