ОСТАННІ НОВИНИ

Львівських малюків по-новому навчатимуть правил безпеки

|

У Львові відбувся семінар для керівників дошкільних навчальних закладів Личаківського району, до якого долучилися також працівники поліції та Державної служби з надзвичайних ситуацій. Під час зустрічі йшлося про новітні підходи у навчанні дітей дошкільного віку правилам безпеки у побуті та на дорозі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

Семінар проходив на базі львівського ДНЗ № 89. Завідувач закладу Катерина Огроднича розповіла учасникам наради про ті форми та методи, за допомогою яких вихованці дитсадка навчаються правилам безпеки. Тематичні книжки, повчальні ігри та цікаві конкурси, майстер-класи, моделювання різних ситуацій, зустрічі із правоохоронцями – усе це допомагає малечі набагато краще засвоїти такі важливі знання.

Старший інспектор з профілактики дорожнього травматизму УПД ГУНП у Львівській області, майор поліції Галина Лемішко презентувала учасникам семінару методичний посібник, розроблений правоохоронцями у рамках проекту «Школа безпечного життя», а також наголосила на основних причинах автопригод, у які потрапляють дітки дошкільного віку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *