ОСТАННІ НОВИНИ

Червоноградець у Львові ошукав одного товариша, а іншого – обікрав

|

Житель Червонограда одного свого знайомого обікрав, іншого – ошукав. Першому із них зловмисник заподіяв матеріальну шкоду на 3000 гривень, а другому – на 9000 гривень. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

В Шевченківський відділ поліції звернувся 20-річний мешканець Кам’янка-Бузького району. За словами заявника, з його квартири у Львові було викрадено гаманець з грошима. Сума заподіяних збитків склала близько 3 000 гривень.

Правоохоронці встановили, що до скоєння крадіжки причетний 23-річний житель міста Червоноград, який винаймав квартиру у потерпілого.

За фактом було відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання включно до позбавлення волі на строк до трьох років.

Під час розслідування працівники поліції з’ясували, що зловмисник також причетний до шахрайства. В лютому він позичив у знайомого львів’янина  9000 гривень на лікування матері та ремонт помешкання. В обумовлений термін червоноградець гроші не повернув.

Дії зловмисника кваліфіковані за ч.2 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Вчинення цього злочину карається штрафом від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк від одного до двох років, або обмеженням волі на строк до п’яти років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *