ОСТАННІ НОВИНИ

У Жидачеві поліцейські «прикрили» домашню нарколабораторію

|

На Львівщині поліцейські припинили діяльність «домашньої»  нарколабораторії.  Як встановили експерти,  37-річний  мешканець Жидачева  у власному помешканні виготовляв амфетамін. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Наприкінці минулого року стрийські правоохоронці спільно з працівниками Управління протидії наркозлочинності у Львівській області провелисанкціонований обшук у помешканні 37-річного жителя Жидачева, під час якого було виявлено  та вилучено скляний лабораторний  хімічний посуд (колби, банки, холодильник) та  пластикові ємності з рідинами і речовинами, а також медичні шприци із залишками невідомої речовини.

«Ми отримали результати експертизи, тож можемо стверджувати, що чоловік у власному помешканні займався виготовленням психотропної речовини амфетаміну. Як встановили експерти, вилучені рідини і речовини – це розчини концентрованих кислот та інших хімічних cполук, які використовуються при виготовлені цього прикурсору», – розповів начальник Стрийського відділу поліції підполковник поліції Іван Малиш.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за  ч.1 ст.313 (викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, чи заволодіння ним шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем та інші незаконні дії з таким обладнанням) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі. Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *