ОСТАННІ НОВИНИ

У парку «Знесіння» визначили легальні місця для пікніків

|

Відтепер легальні місця для пікніків у парку «Знесіння» можна побачити онлайн. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Сьогодні ЛКП «Міський центр ІТ» завершив працю над встановленням нового шару Геопорталу міста Львова. Кожен охочий може переглянути місця для відпочинку в парку «Знесіння» на сайті Геопорталу впродовж хвилини.

Як повідомили в ЛКП «Міський центр ІТ», на карту нанесено 42 об’єкти – 6 колиб та 36 облаштованих місць, де дозволене розпалювання вогнищ.

«Така функція дуже затребувана, оскільки «Знесіння» – єдиний парк, де можна вільно проводити відпочинок такого типу. Саме у нашому парку є спеціально облаштовані місця для відпочинку – обкладені камінням місця для вогнищ, лавочки та смітники. Намагаємося, щоб у «Знесінні» був європейський стиль відпочинку – через облаштовані місця відвідувачі парку не завдадуть шкоди природі. З часом – вдосконалюватимемо місця, стилізуватимемо та будемо доповнювати їх», – розповіла в.о. директора парку «Знесіння» Мар’яна Задорожна.

Карту легальних об’єктів для розпалювання вогнищ можна переглянути на Геопорталі міста Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *