ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині вогнеборцям вдалось врятувати від пожежі три будівлі

|

У Кам’янко–Бузькому районі рятувальники ліквідували пожежу у житловому будинку та врятували дві сусідні будівлі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС у Львівській області.

28 квітня о 03:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Кукезів Кам’янко–Буського району в двоповерховому цегляному житловому будинку, критому шифером, розміром 13×6 м.

На місце події було негайно направлені пожежно-рятувальні відділення ДПРЧ № 18 м. Кам’янка – Бузька та місцеву пожежну команду сел. Новий Яричів.

Завдяки оперативним діям вогнеборців та своєчасному залученню сил і засобів вдалося врятувати житловий будинок від повного знищення вогнем та попередити розповсюдження вогню на поруч розміщені 2 будівлі.

Пожежу локалізували о 04:51 і ліквідували о 05:00. Вогнем знищено дах на площі 160 кв.м, перекриття на площі 105 кв.м, речі домашнього вжитку на площі 5 кв.м, пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 15 кв.м.

До ліквідації пожежі заучили 6 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки. Внаслідок події ніхто не постраждав. Причина займання встановлюється.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *