ОСТАННІ НОВИНИ

Громада Старосамбірщини відмовляється приймати львівське сміття

|

Учора, 27 квітня, в Старосамбірській міській раді відбулися громадські слухання з питання захоронення твердих побутових відходів з міста Львова на території Старосамбірського району, на яких було прийнято рішення відмовити в утилізації львівських відходів. Про це повідомляє електронна газета Старосамбірські вісті.

Участь в обговоренні взяли представники міської та районної влади, громадські активісти, мешканці міста, представники політичних партій та голови сільських рад, які межують з райцентром. Причиною для зібрання громадськості стало оприлюднення 21 квітня 2017 року в м. Львів документа під назвою «Меморандум про співпрацю між Львівською обласною державною адміністрацією, Львівською обласною радою, Львівською міською радою та органами місцевого самоврядування, на території яких розташовані полігони/звалища захоронення твердих побутових відходів, щодо поводження з твердими побутовими відходами, які утворюються у м. Львів».

Завести львівське сміття до Старого Самбора наполегливо переконували громаду представники місцевої «Самопомочі». Однак, за наслідками обговорення, мешканці Старого Самбора висловили рішучу відмову у прийняті на утилізацію львівських відходів.

За інформацією видання, сьогодні, 28 квітня, своє ставлення до цієї проблеми висловлять у сусідніх Стрільбичах та Старій Солі.

Раніше Львівський портал повідомляв, що Оприлюднили список міст, які вже підписали «сміттєвий» меморандум зі Львовом. Згідно нього, найбільший «куш» за вивіз сміття зі Львова зірве Дрогобич. Пасуть задніх Мостиська.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *