ОСТАННІ НОВИНИ

Дітям учасників АТО у Львові виділять по декілька тисяч матеріальної допомоги

|

Так, виконком прийняв рішення «Про затвердження Положення про надання одноразової матеріальної допомоги на оздоровлення дітей учасників антитерористичної операції – мешканців м. Львова».

Згідно додатку до рішення, дітям з інвалідністю учасників антитерористичної операції виділять  5000 грн. на кожну дитину. Дітям учасників антитерористичної операції – інвалідів війни, дітям бійців-добровольців, які визнані такими за процедурою, встановленою Львівською обласною радою – 3000 грн. на кожну дитину. Дітям (без надання статусу), один з батьків яких помер – 4000 грн. на кожну дитину. Дітям учасників антитерористичної операції, які впродовж 2017 року безпосередньо брали участь у проведенні антитерористичної операції не менше 45 днів, дітям з сімей учасників антитерористичної операції, у яких на вихованні є четверо і більше дітей віком до 18 років (а також дітей, які навчаються у загальноосвітніх та вищих навчальних закладах I-IV рівнів акредитації та професійно-технічних навчальних закладах з денною формою навчання, до досягнення ними 23 років і не мають власних сімей, незалежно від їхнього місця проживання або реєстрації, не перебувають на повному державному чи недержавному утриманні) – 2000 грн. на кожну дитину віком до 18 років.

У виняткових випадках дітям учасників антитерористичної операції – мешканців м. Львова, які зареєстровані та фактично проживають у м. Львові, незазначених у інших цього положення, які потребують дороговартісного лікування – за рішенням комісії, утвореної розпорядженням Львівського міського голови, у розмірах, які визначає комісія індивідуально, але не більше ніж 10 тс. 000 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *