ОСТАННІ НОВИНИ

ЄБРР виділить Львову 20 млн євро на боротьбу зі сміттям

|

Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) має намір виділити Львову до 20 млн євро на вирішення проблеми з утилізацією сміття. Про це повідомив старший радник ЄБРР у Східній Європі та на Кавказі Антон Усов, пише iPress.

«На львівському Весняному діловому форумі ЄБРР заявив про готовність вирішити проблему утилізації твердих побутових відходів у Львові… За умови розробки проекту, ЄБРР розглядає можливість надання фінансування на суму до 20 млн євро на закупівлю сортувального обладнання, на перший етап рекультивації сміттєзвалища в Грибовичах і на перший етап будівництва полігону. Проект може бути профінансований і іншими міжнародними інститутами і планується до підписання в 3-му кварталі 2017 року», – повідомив Антон Усов.

Як повідомляв Львівський портал, французький уряд ухвалив рішення про надання гранту у розмірі 650 тисяч євро на повний пакет проектної документації щодо закриття та рекультивації Грибовицького сміттєзвалища.

До моменту Грибовицької трагедії Львів відмовив 43 інвесторам у будівництві сміттєпереробного заводу. Після цього суд визнав бездіяльність Садового та Ко у справі Грибовицького сміттєзвалища

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *