ОСТАННІ НОВИНИ

Минулої доби у зоні АТО загинув один український військовий

|

За минулу добу внаслідок бойових один український військовослужбовець загинув, ще шестеро воїнів отримали поранення. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі.

Луганський напрямок

Вчора основні бойові дії знову перемістилися у Попаснянський район. Противник розпочав обстрілювати наші позиції поблизу Попасної та у Троїцькому починаючи з 14-ї години і продовжив обстріли з перервами до самого кінця доби. При цьому бандформування широко застосовували міномети, випустивши за добу понад 60 мін. Пік бойової активності ворога тривав з 17-ї до 19-ї години, коли і було випущено противником левову частку снарядів по наших опорних пунктах.

У Новоайдарському районі минулої доби було абсолютно спокійно.

У Станично-Луганському районі сили окупанта порушили режим тиші двічі. Трапилося це поблизу Станиці Луганської пізно ввечері. Тоді ворог використовував легке озброєння. Всього за минулу добу на Луганському напрямку сталося 13 обстрілів з боку противника, зокрема 6 – мінометних.

Донецький напрямок

Вчора було помітно спокійніше ніж добою раніше. Так, обстріли з боку противника тривали від півгодини до двох годин кожен. Усього  вчора бойовики обстріляли наші опорні пункти 8 разів – що у 2,5 рази менше ніж попередньої доби. Географія бойової активності ворога залишилася майже незмінною – виключенням став район світлодарської дуги, де вчора було абсолютно спокійно.

Найгарячішою ділянкою фронту вчора був південь горлівського периметру. Так, у Новгородському після опівночі обстріл провів снайпер противника. У Верхньоторецькому ворог активізувався вже під вечір і до опівночі випустив близько 30 мін, а також широко застосовував стрілецьку зброю.

У Авдіївці вчора відбулося 2 обстріли. Перший – короткотривалий мінометний відбувся ще до світанку. Другий – тривалістю більше двох годин із застосуванням гранатометів та кулеметів – вже після заходу сонця.У Майорську та Пісках ворожі обстріли носили провокативний характер та сталися під вечір.

Маріупольський напрямок

Ситуація – практично без змін. Найгарячіше залишається на півдні напрямку, де обстріли з перервами тривали з 10-ї ранку і до опівночі. Тут ворог продовжує широко застосовувати стрілецьку зброю і також озброєння БМП. Також по одному мінометному обстрілу відбулося у Водяному та Широкиному.

У Мар’їнському районі ворог періодично порушував режим тиші з легкого озброєння, у тому числі зі снайперських гвинтівок. Також один мінометний обстріл з боку окупанта відбувся поблизу Докучаєвська – ввечері бойовики випустили  5 мін у напрямку захисників Березового.

Всього вчора на Маріупольському напрямку сталося 26 ворожих обстрілів, зокрема 3 – з мінометів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *