ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янам нагадали телефони, за якими можна скаржитися на фінпорушення та корупцію

|

Західний офіс Держаудитслужби просить повідомляти про фінансові порушення за «телефоном довіри» 255-41-88 та про корупційні дії за номером 260-31-70. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Західного офісу Держаудитслужби.

За даними відомства, фахівці Західного офісу Держаудитслужби проводять ревізії фінансово-господарської діяльності низки підприємств, установ і організацій, зокрема, Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С.Крушельницької, Львівської обласної клінічної лікарні, Львівського обласного відділення Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, Львівського шкірно-венерологічного диспансеру №2, Департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради, Шевченківської районної адміністрації та ряду інших.

Також триває державний фінансовий аудит діяльності ДП «Львівський бронетанковий завод» та ПрАТ «Львівський локомотиворемонтний завод».

У зв’язку з цим Західний офіс Держаудитслужби просить громадян повідомляти про відомі їм випадки зловживань і фінансових порушень за «телефоном довіри» 255-41-88 (сектор внутрішнього аудиту).

Також інформуємо, що у Західному офісі Держаудитслужби функціонує відділ запобігання та виявлення корупції. Просимо телефонувати за номером 260-31-70 та повідомляти про фінансові порушення, а також про вчинки працівників Західного офісу Держаудитслужби, які мають ознаки корупційних дій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *