ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати погодили відкриття нового садочку у Львові

|

У Львові на вулиці Володимира Великого, 125-а буде функціонувати новий дитячий садочок №39. Відповідне рішення сьогодні, 27 квітня, прийняли 47 депутатів міської ради Львова, передає кореспондент Львівського порталу із сесійної зали.

Як йдеться у пояснювальній записці до проекту рішення, у 90-х роках в приміщенні на вул. Володимира Великого, 125-а функціонував дошкільний навчальний заклад № 39. В подальшому дане приміщення передано у приватну власність ПП «Полєнов і Ко».

«Беручи до уваги гостру потребу охоплення дітей мікрорайону дошкільною освітою, з метою використання нежитлових приміщень на вулиці Володимира Великого, 125-а для організації діяльності дошкільного навчального закладу,

на виконання ухвали Львівської міської ради від 14.07.2016 № 911 «Про укладення договору міни» між Львівською міською радою в особі директора департаменту економічного розвитку Кулинич І. В. (надалі Сторона 1) та з іншої сторони, Бараном О. В. (надалі Сторона 2) укладено договір міни нерухомого майна. Відповідно до цього договору Сторона 1 передала Стороні 2 у власність будівлю під літ. А-2, що розташована за адресою: м. Львів, вул. Героїв УПА, буд. 80а, площею 594,7 м. кв., а Сторона 2 у свою чергу взамін передала у власність Львівської міської ради, нежитлове приміщення за адресою: м. Львів, вул. В. Великого, 125а, площею 1001,9 м. кв», -йдеться у документі.

Дошкільний навчальний заклад (ясла-садок № 39) матиме чотири групи: 1 групу раннього віку та три дошкільні групи.

Водночас депутат Валерій Веремчук зазначив, що місту варто продовжувати подібну практику із приміщеннями під садочки.

«Ми мали би зараз зробити першу хвилю і звертатися до інших власників, щоб вони йшли тим самим шляхом, а ми би шукали приміщення, щоб їх переселити», – наголосив В. Веремчук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *