ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові збирають кошти на останню операцію для хлопчика-напівсироти з ДЦП

|

Дитина-напівсирота з ДЦП зі Львівщини просить допомоги на останню операцію.

Як повідомили у прес-службі мерії Львова, тринадцятирічний Мар’ян народився з діагнозом: ДЦП, спастична диплегія, стійкі рухові розлади у вигляді нижнього спастичного парапарезу. Від народження пережив кілька складних операцій, зараз важко пересувається за допомогою ходуль. Він уже втратив батька, мама ж перебуває на лікуванні в онкології. Дитина дуже потребує останньої операції, однак коштів у матері немає навіть на дорогу до Києва.

Мар’ян – мешканець села Солонське Дрогобицького району Львівської області, перебуває на обліку у Львівській міській дитячій клінічній лікарні. Необхідне лікування, однак, можуть забезпечити лише в одній зі столичних лікарень. Під час останньої операції йому повинні витягти із ніг металоконструкції, встановлені влітку, та провести двотижневу реабілітацію, аби навчити хлопця ходити.

Дитина від народження зовсім не рухалась, тож перебувала на повному догляді матері Марії. Батько ж займався фінансовими справами і тяжкою працею на заробітках у Москві заробляв кошти на необхідне щорічне лікування. Однак, кілька  років тому надійшла жахлива звістка про його смерть від серцевого нападу, тож мати із хворою дитиною залишились наодинці. Сама ж мама уже кілька днів перебуває на лікуванні в онкологічному відділенні Дрогобицької лікарні. Бабуся хлопця – після інсульту.

Більше близьких родичів сім’я не має. До збору коштів долучаються друзі, знайомі, небайдужі, однак цього не досить. Маму та сина переслідують тяжка скрута та безнадія. Вони волають про допомогу.

Реквізити для допомоги:

Приватбанк

Номер картки: 4149437848187728

Яцків Марія Володимирівна

Номер телефону матері: 067 390 85 64

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *