ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові судитимуть чоловіка, який ошукав 53 людини

|

До суду скеровано кримінальне провадження відносно шахрая, якому вдалось ввести в оману 53 потерпілих. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

За процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2 завершено досудове розслідування та скеровано до суду кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.190 КК України (шахрайство) відносно жителя міста Львова.

Встановлено, що він у 2015 році створив сторінку в соціальній мережі «Вконтакте» під вигаданими анкетними даними та виставив оголошення на одному із популярних інтернет-сайтів про продаж взуття, якого в наявності не мав.

Відтак, з квітня по грудень 2016 року шахраю вдалось ввести в оману 53 потерпілих, які в якості часткової передплати за купівлю неіснуючого товару переказали на попередньо наданий ним банківський рахунок, який належав третім особам, особисті кошти на загальну суму 26, 3 тис.гривень.

Після заволодіння, шляхом обману, грошовими коштами, зловмисник на контакт із потерпілими не виходив, а гроші витрачав на власні потреби.

За вчинення вказаного злочину шахраю загрожує покарання до 8 років позбавлення волі та ще доведеться відшкодувати потерпілим завдану їм шкоду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *